Fysioterapiapalvelut

Erityisalueenani on neurologinen fysioterapia lapsille ja aikuisille. Menetelminä käytän mm. NDT-Bobath -terapiaa ja GM-tutkimista pienen lapsen liikkumisen arvioinnissa.

Hoidan myös tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia sekä yksilöterapiassa että fysioterapiaryhmissä. Vastaanotollani käytän yksilöllisesti tarpeen mukaan seuraavia menetelmiä: kävelyanalyysi, akupunktio, kinesio 3 d -teippaus, faskia-hoito, yksilölliset liikeharjoitukset ja kotiohjeet sekä hieronta. Tarvittaessa valokuvaan ja videoin. Lisäksi ohjaan asiakkaalle biografiatyöskentelyä.

Minulla on yhteistyösopimukset Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta KELA:n sairausvakuutuskorvauksen.

Kotikäyntejä teen sopimuksen mukaan.

Olen täydentänyt ammattitaitoani kansainvälisillä lisäkoulutuksilla Itävallassa, Saksassa ja Sveitsissä.

Vastaanottotilat

Aleksanterinkatu 21 A, 5. kerros,
33100 Tampere

 

Koulutuspalvelut

Järjestän koulutusta kehon huollosta, ryhdistä, ergonomiasta ja rentoutumisesta. Koulutuskokonaisuudet soveltuvat myös työyhteisöjen TYKY-toimintaan.

Koulutuspalveluihini kuuluu myös lapsen liikkumisen normaali ja poikkeava kehitys, jota opetan mm. Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapiaopiskelijoille ja varhaiskasvattajille Snellman-korkeakoulussa.

 

Osallistuin Robert Schleipin faskia kursseille v. 2015 ja 2016 ja Carla Steccon kursseille 2016 ja 2017.

 

Richard Smisek Olen spiraalistabilaatio ohjaaja.

 

MNWalker Olen valmistunut Modern Nordic Walking ohjaajaksi.